• Groot assortiment
  • Reserveer: en kom passen
  • Mode voor alle leeftijden
  • Een passend advies
  • info@huiskesmode.nl
  • Bestellen Tel: 0578-572395

Blog

Mode kleuren Spring/Summer2020
24 januari 2020 -
Zzzzzzzzzzzzzzomerkriebels van nieuwsgierigheid… Ben jij ook zo benieuwd naar de kleuren die we dit seizoen gaan zien? Nieuwsgierig naar de prints die we deze zomer in het straatbeeld tegen komen? Lees dan vooral verder en vind het antwoord op al je vragen!
Lees meer
Polyester in kleding: feiten en fabels
31 december 2019 -
Hier zijn we stiekem allemaal benieuwd naar……. Klopt het wat ze zeggen over polyester? Krijg je het er al warm van als je er aan denkt? Of zijn het slechts fabels? Daar kom je in deze blog achter! Speciaal voor jullie, onze lezers, alle feiten en fabels over polyester op een rij!
Lees meer
Sensitive Travel!
30 mei 2019 -
Travel kwaliteit/ Sensitive travel: het aanbod in deze stof is groot, je komt het zowat in iedere kledingwinkel wel tegen maar wat weten wij eigenlijk allemaal van deze stof? Benieuwd naar weetjes, tips, details en musthaves? Lees dan verder!
Lees meer
Het perfecte pak voor jou!
15 maart 2019 -
Het kleurrijke pak voor vrouwen is hip! En je kunt er niet meer om heen! Het kostuum voor dames is geen vernieuwende modetrend meer in deze tijd. De variant in snoepjeskleurtjes is dat wel. Benieuwd naar meer? Lees deze blog!
Lees meer
De kleurtest
01 november 2018 -
Welke kleuren passen bij jou? Het vergt wat tijd.... maar na een aantal stappen weet je als het goed is welke kleuren het meest geschikt zijn voor jou! Wat zegt je gevoel? Koele of warme kleuren? Gedempt of helder? We gaan het zien!
Lees meer
Maak kennis met de trend Athleisure!
01 juni 2018 -
Voor iedereen die nog niet helemaal bekend is met deze trend, we brengen je even up to speed!
Lees meer
PRINTS - how to wear?
01 januari 2018 -
Op welke manier combineer jij je prints? Draag jij bijvoorbeeld je panterprint ook in combinatie met een streepje of is dat voor jou een mismatch? Benieuwd naar tips, inspiratie, do's en don'ts? Lees dan verder!
Lees meer