• Groot assortiment
  • Reserveer: en kom passen
  • Mode voor alle leeftijden
  • Een passend advies
  • info@huiskesmode.nl
  • Bestellen Tel: 0578-572395
Naar boven

Blousen & Tunieken

(67) (67 artikelen)
Met een goede damesblouse of tuniek benadruk je je stijl. Van een spijkerblouse tot een kimono; bij Huiskes Mode hebben vind je voor ieder wat wils!

Damesblouses en tunieken

Met een goede damesblouse of tuniek benadruk je je stijl: Je kunt gemakkelijk je outfit versterken en een extra uitgesproken, casual, klassieke look neerzetten.  De modewereld kent veel verschillende soorten en modellen, maar wat is eigenlijk het verschil tussen een blouse en een tuniek? Onder de noemer blouse verstaan we een model (kort of lang) dat voorzien is van een volledige knoopsluiting. Tunieken trek je vaak over je hoofd aan en zijn daarom ook wat wijder dan blouses, prima in combinatie met een skinny jeans of een legging!Een langere tuniek kan gedragen worden als strandjurkje, gemakkelijk voor over de bikini, maar ook als top op een mooie jeans.  Over het algemeen wordt een tuniek vaak als luchtig en bewegelijk ervaren. Van blouses bestaan er meerdere soorten modellen ; wijd, getailleerd, slim-fit, stretch.

Stijlen damesblouses en tunieken
De kraagjes, zakjes, manchetten zorgen voor bepaalde accenten op damesblouses en-tunieken.  Wil je een bohemian-look uitstralen kies dan voor een blouse of tuniek met accenten zoals borduursels, kraaltjes, koordjes of pailetten. Ga je voor de romantische look kies dan voor een model met bijvoorbeeld accenten als ton-sur-ton details, knoopjes of kant.  Voor een luxe look kun je kiezen voor een (half) transparant model of voor de materialen crêpe en chiffon.  Een stoere look creeer je wanneer je een denimblouse draagt, of een blouse met vlakken en blokken.

De leukste damesblouses en tunieken vind je in ons ruime assortiment onder de volgende merken:
In Shape, Elvira Casuals, Dreamstar, Just White SE en Tramontana.